📞 +31 6 30 49 42 89 ~ MyBird B2B

Garantie

Garantie

Artikel defect ontvangen
Het komt bijna niet voor, maar als het voorkomt is het heel vervelend: je hebt een defect artikel ontvangen. Vervelend! Meld je klacht zo snel mogelijk (graag binnen 48 uur) stuur een e-mail naar info@mybird.eu. Dan zorgen wij voor een zo snel mogelijke oplossing. Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

Klacht of defect binnen garantie
Onze producten worden van sloophout gemaakt. Hierdoor kunnen afwijkingen optreden ten opzichte van de getoonde afbeeldingen. Meld je een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Als de klacht gegrond is, komen alle kosten binnen de garantietermijn voor rekening van MyBird. 

Mail ons jouw klacht of defect zo snel mogelijk voor een snelle afhandeling. In deze mail ontvangen wij graag een overzicht van jouw klacht en jouw contactgegevens. Wanneer er sprak is van een defect, voeg hier dan foto’s van bij. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden. 

Hierbij is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Defect of schade melden?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op stuur een e-mail naar info@mybird.eu

+31 6 30 49 42 89
Business 2 Business

Bij MyBird kunt u altijd om meer informatie vragen. Bent u geïnteresseerd in een offerte bel gerust ons nummer.

Brochure

Al onze producten op 1 plek.

Downloaden