📞 +31 6 30 49 42 89 ~ MyBird B2B

Retourneren

Retourneren

14 dagen bedenktijd
Voldoet het gekochte artikel toch niet helemaal aan jouw verwachtingen? Geen probleem! Je kunt binnen 14 dagen, om wat voor reden dan ook, het artikel retour sturen. Dit noemen we ook wel het herroepingsrecht. We raden je aan om even contact met ons op te nemen via ons E-mail aderes: info@mybird.eu om het retourneren in goede banen te leiden. Binnen deze 14 dagen mag jij het artikel bekijken en beoordelen. Wel willen we het artikel graag in originele staat en in originele verpakking terug. Bekijk het product dus net zoals jij in de winkel zou doen. Wij kunnen kosten in rekening brengen wanneer het product of verpakking is beschadigd doordat jij meer hebt gedaan dan nodig was om het product te beoordelen. Wij controleren het product eerst, voordat wij geld terugstorten.


Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:

  • Waarop het artikel in jouw bezit is.

Voor een snelle en goede verwerking van de retour is het van belang dat:

  • Je van tevoren even met ons overlegd mail naar info@mybird.eu
  • Je altijd het retourformulier bij het pakket voegt
  • Jij, indien je meerdere pakketten terug stuurt, bij alle pakketten een kopie van het retourformulier toevoegt. Mocht dit niet mogelijk zijn, noteer dan in ieder geval je gegevens.

Let erop dat je bij het terugsturen als zender verantwoordelijk bent voor het pakket. Jij draagt dus het risico bij het retourneren. Wij raden het dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken.

Retouradres
Ons retouradres is:

Hoornstraat 48
5702RX Helmond


Vergeet niet een volledig ingevuld retourformulier toe te voegen.


Kosten retourneren
Als je je artikel retourneert en het aan onze voorwaarden voldoet, dan storten wij het aankoopbedrag terug. Dit is het moment waarop je het product retourneert, of aangeeft te gaan retourneren. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald. 
De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Terugbetaaltermijn
We betalen je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug. We wachten tot we de geretourneerde producten hebben ontvangen zodat we het artikel kunnen controleren op volledigheid en schade of dat wordt aangetoond dat de geretourneerde producten zijn verzonden. 

Let op!
Jij bent bij het retourneren verantwoordelijk voor het pakket en draagt dus het risico. Wij raden dan ook aan om het product zo goed mogelijk in te pakken. Zorg ervoor dat er op de originele verpakking van het product niet wordt geschreven of geplakt. Als een product meer is gebruikt dan nodig is om de aard, kenmerken en/of werking te beoordelen mogen wij waardevermindering aan jou doorberekenen. Wij beargumenteren in dat geval waarom door gebruik van het artikel wij het voor minder geld kunnen verkopen. Dit kan oplopen tot 100%. 

Wij raden aan om ons retourformulier in te vullen en mee te sturen. Vermeld altijd jouw gegevens en het betreffende bestel- en artikelnummer. 

De kosten die je maakt voor het retourneren van jouw bestelling aan ons (dus de retourkosten) zijn voor eigen rekening en worden verrekend met het terug te betalen bedrag. 

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt de eventuele betaalverplichting niet! Je zult dus wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door de retour in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je met iDeal betaald? Dan storten wij dit meteen terug. 

Wij hebben het liefst dat je even van tevoren met ons overlegd, zodat wij het retourneren in de goede banen kunnen leiden. stuur een e-mail naar info@mybird.eu.

+31 6 30 49 42 89
Business 2 Business

Bij MyBird kunt u altijd om meer informatie vragen. Bent u geïnteresseerd in een offerte bel gerust ons nummer.

Brochure

Al onze producten op 1 plek.

Downloaden